Ambeloui - Houtbaai
Ambeloui - Houtbaai
Ceri Methode Cap Classique 2018
Een gastronomische Kaapse vonkel van pinot noir en chardonnay welke minstens vier jaar op zijn lie rijpt. Gemaakt volgens de traditioneel Franse methode. Alles op deze boutique winery gebeurt met de hand.
€32,95

Ambeloui - Houtbaai

Al 20 jaar produceert de familie Christodoulou op hun boutique-winery, die diep is weggestopt in de Houtbaai-vallei van Kaapstad, een mousserende wijn. Het is een handgemaakte en zeer gewilde Methode Cap Classique, gemaakt volgens de traditionele Franse methode. Het creëren van een kwalitatief hoogwaardig product is het motto van dit kleine domein waar alles nog met de hand gebeurt. De familie Christodoulou is zeer hecht en staat hoog in het vaandel. Het is dan ook geen verrassing dat elke vintage is vernoemd naar een familielid, begonnen met Lisa en na tien jaar geëindigd met Matthew en zijn overgrootmoeder, Olga. Omdat de familie tijdelijk geen toevoegingen meer had, werd de cyclus in 2008 opnieuw gestart met Lisa's tweede vintage.